Redovisning

Redovisning Stockholm

En korrekt redovisning är inte bara ett lagkrav. Den utgör också ett viktigt underlag för ägare och ledning för att utvärdera hur företaget går. Företagets redovisning är ett utmärkt instrument för att förstå hur verksamheten fungerar, och ett bra underlag för att genomföra förbättringar. Vi kan hjälpa dig att spara tid och pengar genom att tolka den information redovisningen ger.

a3

Vi är av branschorganisationen SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) auktoriserade redovisningskonsulter och säkerställer att din redovisning kvalitetssäkras enligt branschstandarden Reko. Det är ett kvitto på att din redovisning håller god kvalitet, och ger dig ett bra förhandlingsläge i kontakter med banker, myndigheter och andra intressenter.

Vi är experter på redovisning och vår erfarna personal har mångårig erfarenhet av att driva företag. Vi kan till exempel se över dina löpande kostnader för att hitta kostnadsbesparingar, eller hjälpa dig med att analysera dina intäkter.

Exempelvis kan vi hjälpa till med:

Löpande redovisning

Vi sköter den löpande redovisningen åt dig, så du kan koncentrera dig på det du kan bäst. Din verksamhet.

Lägga upp rutiner

Om du vill så kan vi hjälpa dig att lägga upp dina redovisningsrutiner rätt från början. Du slipper att göra enkla nybörjarmisstag, och får en bra grund att stå på.

Rådgivning

Vi kan hjälpa dig att tolka den värdefulla information som finns i din redovisning. Här finns möjligheter att åstadkomma förbättringar och tid och pengar att spara.

Årsredovisning

Vi upprättar din årsredovisning enligt gällande lagkrav, och ser till att den blir överskådlig och skickas in till myndigheterna i rätt tid.

Behöver du hjälp med redovisningen?